Kennisstrijd

Zijn jullie die ontdekkingsreizigers die alles weten over Europa? Weten jullie alles over steden als Barcelona, Rome of Parijs? Zijn jullie die vakantiegangers die ieder plekje kennen?

„Kennisstrijd‟ is een show die garant staat voor veel spanning en plezier. Geniet samen met uw gezelschap van spannende kennisvragen en kom erachter of jullie daadwerkelijk die ontdekkingsreizigers zijn die wij zoeken.
Zijn jullie die groep die kiezen voor een moeilijke of juist een makkelijke meerkeuzevraag? Of hebben jullie toch liever een open vraag? Speel tactisch en vind het antwoord op de vraag: „Welke Italiaanse componist schreef de „Vier Jaargetijden‟? en verdien samen met uw groep de welverdiende punten. Maak gebruik van de 50/50 en vraag uw vriend of vriendin om hulp tijdens het spannende finalespel. Zijn jullie uiteindelijk die groep die naar huis gaan met een groot geldbedrag?

Zijn jullie die groep met de benodigde kennis over „Europa‟? Bezitten jullie de kennis die nodig is om de finale te halen? Zijn jullie instaat om samen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jullie!

Attributen:
– Beamer en scherm
– Geluid voor de show
Deze show is gebaseerd op de beamer en het scherm. Er worden vragen en filmpjes op afgespeeld.

Vanaf € 290,00 incl.btw